Harmoni för kropp och själ

Förnärvarande utför vi inga behandlingar, vi återkommer med ny information så fort detta är åtgärdat.

Ansiktsbehandlingar

Unna dig en skön och vitaliserande ansiktsbehandling som passar din hudtyp. Vi har ett bredd urval med allt från behandlingar som ger en snabb uppfräschning till mer omfattande som går på djupet. Förläng din behandling med t ex färg på bryn och fransar.

Kroppsbehandlingar

Finns det något mer behagligt än en avslappnande, välgörande och rogivande kroppsbehandling? Våra professionella terapeuter erbjuder t ex peeling, mask och massage med avslutande kräm. Passa även på att vaxa benen och bli kvitt oönskad hårväxt - vi använder ett skonsamt och effektivt vax.

Massage

Härlig massage enligt klassisk, aroma, eller spa-massage. Välj själv den längd på behandlingen som du önskar. Våra välutbildade terapeuter tar hand om dig på bästa sätt.

Duobehandling

Allt blir roligare om man delar en härlig upplevelse! Beställ en behandling tillsammans med en vän.

Behandling för gravida

Passa på och unna dig en skön stund för dig själv. Vi erbjuder en komplett behandling som speciellt passar för dig som är gravid.

Rosacea-behandling

Individuellt anpassad hudvård för dig med känslig och intolerant hud. Våra auktoriserade hudterapeuter arbetar med Dr Dennis Gross. Följ upp din behandling med ett enkelt hemmaprogram.

Aknebehandling

Individuellt anpassad hudvård för dig som har problem med akne. Vi anpassar behandlingen efter din hys kondition och din ålder för bästa slutresultat. Vi rekommenderar ett program med fem besök för maximal effekt.

Spray tan

Spraytan ger dig en härlig färg och fungerar fint om du vill "tjuvstarta" sommaren. Vår That’so-behandling kombinerar en solkysst look med aktiv hudvård som återfuktar din hy, ger ökad elasticitet och en vacker lyster. Med hjälp av våra råd om hur du ska agera före och efter behandlingen får du en långvarig effekt av din behandling.